Om oss

            Velkommen!

Vi er en særegen kroppspleiebutikk "NECTAR" som holder til i Oslo. Butikken har vært i drift i snart 18 år - så vi nærmer oss 20 års jubileum!

Nectar er en frittstående butikk og derfor har vi utviklet et egenartet produktutvalg med spennende serier fra Tyskland, USA, England, Italia og Frankrike.

Over mange års salg har produkter blitt omhyggelig og nøye valgt ut for å bli med oss videre, en viktig faktor her er tilbakemeldinger fra kunder opp gjennom årene.

Nå vil vi altså åpne for salg på nettet. I første omgang begynner vi med toppselgere, henholdsvis KRAUTERHOF fra Tyskland , NESTI DANTE fra Italia og AHAVA fra Dødehavet. Vi forsikrer at både vi og hundrevis av kunder er begeistret og glade i disse seriene!

Nå i slutten av 2018 har vi akkurat begynt å legge til parfymer og startet opp med Versace, Dolce &Gabbana og Hugo Boss og klassiske parfymer som White Diamonds fra Elisabeth Taylor og Red Door fra Elisabeth Arden.

2019 begynner med et brak med to fantastiske serier: JASON Aloe Vera serien og GIOVANNI økologiske hårpleieserie fra Beverly Hills! Både på nett og butikk:)

Adresse: Nectar, Gunerius Kjøpesenter, Storgata 32

Tlf. Butikk: 22174710

 Facebook-side : Nectar Oslo

 Instagram: nectaroslo

 

Med vennlig hilsen eiere Norill og Arnfinn