Om oss

                    Velkommen!

nectaroslo.no er en særegen forhandler av naturbaserte hud- og hårpleieprodukter og parfymer. Den fysiske butikken har vært i drift i over 20 år, og i 2021 gikk vi over til å bli kun nettbasert for å nå ut til hele Norge. Det har vist seg å være et behov siden vi fører noen produkter som kun vi har.

nectaroslo.no er en frittstående velværeforhandler og derfor har vi kunnet utviklet et egenartet produktutvalg med kvalitetsbevisste og naturbaserte serier fra Tyskland, Dødehavet, USA og Italia. Vi har hatt god tid på å velge ut serier som unngår kjemikalier og som i tillegg får gode tilbakemeldinger fra kunder opp gjennom årene.

Alle hud- og hårproduktene (med få unntak) i nettbutikken er: uten sulfat(SLS/SLES), uten parabener, uten mineraloljer, uten silikon, uten syntetisk parfyme, 100% vegetabilske(vegan) og sist..men ikke minst.. ikke testet på dyr.

Vi har også godt utvalg i merkeparfymer til svært konkurransedyktige priser - og store størrelser gir veldig gode priser hos oss.

Helt til slutt må vi fremheve bestselgeren vår: Krauterhof Muskelsalve Hestebalsam. Det er en storselger i Europa og i Tyskland er den en apotekvare som har høy anseelse og mange trofaste kunder.

Tlf. nettside nectaroslo.no : 99 59 08 73     INSTAGRAM: nectaroslo.no  SNAPCHAT: nectaroslo.no   FACEBOOK: nectaroslo.no     

Ta gjerne kontakt dersom spørsmål:)

Mvh eiere Arnfinn Fagermo og Norill Ask

 ...ved porten til Jotunheimen!